en en


 

БАРИЕРИ,ТУРНИКЕТИ И АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ

 

Палас-Джи предлага на своите клиенти разнообразен избор на турникети ,бариери, роуд-блокери, боларди, Блокери с шипове, различни по обем, структура и предназначение ,който ще задоволят и най-претенциозните ни клиенти.
 
Турникети

Използват се за физическо ограничаване на достъпа до контролирани зони, като не допускат едновременно контролирано преминаване на повече от 1 човек.
Могат да се управляват от:системи за контрол на достъп,дистанционни,пулт с бутони,посредством устройства за монети и жетони (например за платен достъп до тоалетни, плувни басейни, фитнес зали, SPA центрове и др.).

Видове турникети:

Ротационни ниски с 3-раменен стоманен ротор, за подов и за стенен монтаж; Ротационни ниски с 3-раменен стъклен ротор; Със завъртащи се стъклени секторни елементи (ниски); С плъзгащи се стъклени елементи (ниски и високи); Ротационни високи, с 3-раменен и 4-раменен стоманен ротор, осигуряващи висока степен на сигурност срещу преодоляване, за вътрешен и външен монтаж; Ротационни високи, с 3-раменен стъклен ротор, осигуряващи висока степен на сигурност срещу преодоляване, за вътрешен монтаж; Шлюзови кабини с и без вграден метал-детектор, с широчина на прохода 60 cm и 90 cm

 

 

Бариери

Използват се за ограничаване и контролиране на достъпа до паркинги и гаражи.

Видове бариери

Бариери за нормална работа с брой работни цикли  до 2000 цикъла за денонощие; Бариери за интензивна работа с брой работни цикли до 20 000 цикъла за денонощие; Специализирани бариери за интеграция с паркинг системи (машини за издаване и за събиране на билети); При монтаж в подземни паркинги се използват чупещи се плоски рамена, които се разкрояват в зависимост от височината на тавана и прегражданата широчина; При необходимост от защита срещу преминаване на хора или животни под рамото се монтира висяща решетка.

 

Бариери с висока степен на сигурност

Бариерите са с усилени удароустойчиви рамена, с възможност за заключване на рамото към масивна вертикална стойка.Бариерите са в състояние да спрат леки и лекотоварни автомобили с маса до 2,5 т. движещи се със скорост до 10 km/h. Използват се за ограничаване на достъпа до административни сгради, посолства,електроцентрали, промишлени предприятия и други.

 

Роуд-блокери

Eфективно средство за спиране на автомобили с маса 7,5 т. – 20 т. движещи се със скорост съответно 80 km/h - 49 km/h. Създават непреодолимо препятствие с височина до 85 ст.Използват се за защита на портали на административни сгради, посолства, военни бази, затвори, аерогари, обекти от национално значение с висока степен на сигурност, атомни и термични електроцентрали, логистични центрове, банки и много други.Монтират под нивото на пътната настилка, като корпусите им се полагат в железобетонни конструкции.При спуснато положение носещата задна плоча е на нивото на настилката и по нея могат да преминават тежкотоварни машини. 

 

 

Виж  Crash Test    варянт GATE    Crash Test

 

Боларди /цилиндрични блокери/

Използват се за ограничаване на достъпа на леки и лекотоварни автомобили до административни сгради, хотели, обществени паркинг зони, промишлени предприятия и други. Oтличават се с изключителна красота, надеждност и устойчивост, благодарение на използваните висококачествени материали и приложената електрохидравлична технология.

 

           

Виж  Crash Test

 

Блокери с шипове

Използват се за спиране на леки и товарни автомобили, опитващи се да навлязат в контролирани зони. Масивните шипове на блокерите разрушават както гумите, така и окачването на автомобилите, като спират по-нататъшното им движение.Могат да се вдигат ръчно или автоматично ,създавайки непреодолимо препятствие с височина от 8 до 50 ст.